uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen Rovaniemen seudulla

Teemme monipuolista rakentamista, rakennuttamista ja saneerausta Rovaniemen seudulla. Rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa taidolla ja tyylillä. Kun tarvitset luotettavan kotimaisen yhteistyökumppanin, ota yhteyttä. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua joustavalla aikataululla.

Uudisrakentaminen kohteesta riippumatta

Olipa kyseessä mökki, autotalli tai omakotitalo, me rakennamme sen taidolla ja luotettavasti aikataulussa pysyen. Rakennamme omakotitaloja myös myytäväksi. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään rakennuspalveluihin liittyviin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Suurten projektien rakennuttaminen

Vastaamme suurienkin rakennusprojektien kokonaisvaltaisesta rakennuttamisesta. Suunnittelemme, valvomme ja toteutamme projektit alusta loppuun. Käytämme asiantuntevasti alalla vallitsevia nykypäivän käytäntöjä ja trendejä. Talostasi tulee varmuudella vaatimusten mukainen.

Muut palvelut

Meiltä saat myös:

Pyydä tarjous lomakkeellamme tai soita suoraan!

Ota yhteyttä osaavaan rakennuspalveluun Rovaniemen alueella!

Pyydä ilmainen kustannusarvio uudiskohteellesi tai remonttikartoitus kämpällesi

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lapin Takuurakennus Oy
Aapatie 8 D
96910 ROVANIEMI

Y-tunnus: 2415666-7
Puh: 050-3531323

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lapin Takuurakennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.