Uudisrakentaminen Rovaniemen seudulla

Tutustu ajankohtaisiin projekteihimme

Teemme monipuolista rakentamista, rakennuttamista ja saneerausta Rovaniemen seudulla. Rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa taidolla ja tyylillä. Kun tarvitset luotettavan kotimaisen yhteistyökumppanin, ota yhteyttä. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua joustavalla aikataululla.

Uudisrakentaminen kohteesta riippumatta 

Olipa suunnitteilla sitten mökki, autotalli tai omakotitalo, me rakennamme sen taidolla, luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Rakennamme rivi- ja omakotitaloja myös myytäväksi. 


Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään rakennuspalveluihin liittyviin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Suurten projektien rakennuttaminen

Vastaamme ammattitaitoisesti suurtenkin rakennusprojektien kokonaisvaltaisesta rakennuttamisesta. Tällä hetkellä suunnittelemme seuraavaa omaa rivitaloprojektia, joka tullaan rakentamaan Lapinrinteelle, kivenheiton päähän juuri avatusta uudesta S-marketista. Suunnittelemme, valvomme ja toteutamme projektit alusta loppuun asti. Noudatamme asiantuntevasti alalla vallitsevia nykypäivän käytäntöjä ja trendejä. Talostasi tulee varmuudella vaatimusten mukainen.

Lue lisää yrityksestämme